SON DAKİKA



Haber > Spor > İzmir'e çıkarma!

İzmir'e çıkarma!

13 Eylül 2013 Cuma - 09:23




Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu, sahada doksan dakika mücadele ederek mutlu sona ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Ofspor İzmir yolculuğuna bugün çı





Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Ofspor cumartesi günü oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını dün yaptığı son çalışmayla tamamladı. İlk haftayı BUGSAŞ ile berabere kalarak bitiren Bordo-Mavililer bu sabah erken saatlerde İzmir’e hareket edecek. Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Trabzon’a mutlu dönmeyi hedeflediklerini söyledi. HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI Kerimoğlu, "Ligdeki ilk galibiyetimizi Altınordu karşısında almak istiyoruz. Tüm hafta boyunca futbolcularımla yaptığımız görüşmelerde bu maçı nasıl kazanacağımızın hesaplarını yaptık. Son hazırlıklarımızı da kendi tesislerimizde tamamladık. Sahaya 90 dakika boyunca kazanma arzusunu yansıtan, mücadelesini üst seviyede tutan bir ekip görüntüsü vereceğiz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap