SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaderimizi biz belirleyeceğiz

Kaderimizi biz belirleyeceğiz

26 Aralık 2016 Pazartesi - 09:54




Teknik Direktör Yanal, “Rakibimizin eksi ve artılarını iyi biliyoruz. Bu maçta daha fazla direnç ortaya koyup 3 puana ulaşmak istiyoruz” dedi.





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilk yarının son maçını kayıpsız geçmek istediklerini ifade etti. Fenerbahçe’nin iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, “Ancak bu demek değil ki eksileri yok. Hafta içerisinde rakibimizi iyi analiz ettik ve gerekli tedbirleri aldık. Daha önceki maçlardan daha fazla direnç ortaya koyarak 90 dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf olmak istiyoruz” dedi. Taraftar desteğine de dikkat çeken Yanal, “Taraftarlarımızdan sabırlı bir şekilde bize son ana kadar destek vermelerini bekliyoruz. Tabii ki fair-play ruhundan taviz vermeden kendi takımlarına karşı taraftarlarımızdan görevlerini yerine getirmelerini istiyoruz.  İnanıyorum ki bu destekleri karşılıksız kalmayacak ve gerekli tepkiyi takım olarak vereceğiz” şeklinde görüşlerini ortaya koydu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap