SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaldırın başınızı!

Kaldırın başınızı!

16 Mart 2017 Perşembe - 07:16




Ligde oldukça zor günler geçiren Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Karaman, “Üzerinizdeki ölü toprağını atın. Daha ligin bitimine 10 hafta var” diye





YARDIMLAŞIN

Ligde oldukça zor günler geçiren Çaykur Rizespor’da tehlike sinyalleri hiç olmadığı kadar güçlü çalmaya başladı. Kötü gidişatın farkında olan Teknik Direktör Hikmet Karaman, oyuncularına sahada özverili olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle defansta yapılan bireysel basit hataların kendilerine pahalıya patladığını dile getiren Karaman, “Bu bölgede birbirinizle yardımlaşma üst seviyede olmalı. Zincirleme hatalar kalemizde basit goller görmemize neden oluyor. Kaldırın kafanızı, üzerinizdeki ölü toprağını atın. Daha ligin bitimine 10 hafta var” diye konuştu.

SİZE İNANIYORUM

Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üst grupta aramızda beş puan fark olmasına aldırmayın. Sahada asla pes etmeden mücadele etmenizi istiyorum. Son hafta Alanyaspor maçı öncesi aramızdaki fark üçe inecek ve o takım Rize’ye gelecek. İlk devre onları evlerinde mağlup etmiştik. Bu avantajı kullanmak istiyorsak önümüzdeki maçlarda sizden ölümüne mücadele etmenizi istiyorum. Bu güç sizde var. Ligde 10 hafta uzun bir süre, bizim çıkışa geçmemiz alacağımız bir galibiyete bakar. Gençlerbirliği karşılaşması kurtuluş savaşının başlangıç noktası olsun, size inanıyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap