SON DAKİKA



Haber > Spor > Karadeniz'de Sıcak Gece

Karadeniz'de Sıcak Gece

28 Eylül 2012 Cuma - 21:31




Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Rizespor ve Samsunspor maçı öncesinde nefesler tutulurken, tek hedef galibiyet olarak belirlendi





Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Rizespor ve Samsunspor maçı öncesinde nefesler tutulurken, tek hedef galibiyet olarak belirlendi KAYIP İSTENMİYOR Rizespor ile Samsunspor arasında oynanacak olan Karadeniz derbisi öncesi nefesler tutuldu. Ligde hedefini şampiyon olarak belirleyen her iki takımda galibiyet planları yapılırken zorlu mücadele saat 19.00’da start alacak ve maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini ifade etti. İSTEDİĞİMİZ GİBİ Korukır geçen hafta Göztepespor karşısında alınan yenilgiyi Samsunspor engelini kayıpsız geçerek unutturmak istediklerini de belirterek, “Taraftarlarımıza bir özür borcumuz var. Samsunspor maçını kazanarak kendimize affettireceğiz. Galibiyet dışında başka bir sonucu aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz. Her şey istediğimiz gibi gelişecek” dedi. TEK YÜREK OLDUM Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise Rize’ye kazanmak için geldiklerini ifade ederek, “Ligde son iki haftada şanssız puan kayıpları yaşadık. Rizespor maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Sahada 90 dakika boyunca futbol adına doğruları ortaya koyarak 3 puana ulaşacağımıza inanıyorum. Futbolcularımla tek yürek olduk” diye konuştu. RİZESPOR Loria Murat Orhan Sezer Onur Fahri Hakan Hosson Cenk Jallow Kalu SAMSUNSPOR Soner Kere Ozan Lokman Şaban Erdem Musa Sinan Hakan Musa Aydın Adem Roberts HAKEM: Serkan Çınar Stat: Rize Yenişehir Saat: 19.00 Yayın: TRT Spor Jallow: Benim maçım olacak Rizespor’un yetenekli futbolcusu Jallow’dan Samsunspor’a gözdağı. Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini vurgulayan yetenekli futbolcu, “Artık mazeret istemiyoruz. Rizespor olarak seri galibiyetler alarak zirve yarışına ağırlığımızı koymak zorundayız. Samsunspor ile başlayacak çıkışla üst sıralara doğru yol alarak taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Bu maç hem benim hemde takımım adına güzel geçecek” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap