SON DAKİKA



Haber > Spor > Kendi ipini çekti!

Kendi ipini çekti!

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 12:20




Mehmet Ekici, Antalyaspor maçında yaptığı hareketle Bordo-Mavili kulübün armasına en ağır hakareti yaptı ve ipinin çekilmesi için gerekli mazereti yar





Bu sezon formsuzluğu, sakatlıkları ve zaman zaman ayrılma istekleriyle birlikte Trabzonspor’un en tartışmalı ismi olan Mehmet Ekici, Antalyaspor maçında yaptığı hareketle Bordo-Mavili kulübün armasına en ağır hakareti yaptı ve ipinin çekilmesi için gerekli mazereti yarattı. Mehmet, sahada hiçbir şey üretmezken ve bir de adeta cezalı duruma düşmek için kart görürken, Mustafa Yumlu’nun sakatlığının ardından kaptanlık pazubantını önce takıp, sonra skor 6-0 olunca kulübeye vermesi bardağı taşırdı.

İYİ BİR TEKLİFLE SATILACAK

Mehmet Ekici’nin takım kaptanlığı sorumluluğunu üstlenmesi gerektiği anda pazubantı gol yendikten sonra iade etmesi, “6 gol yiyen bir takımın kaptanı olmam” şeklinde yorumlanırken, SporYorum'un haberine göre bu hareketinin asla affedilmeyeceği dile getirildi. Tecrübeli futbolcunun, savaştan kaçan komutan gibi davrandığı dile getirilirken, yönetimin de takımda tutmayı düşündüğü Mehmet Ekici’ye iyi bir teklif gelmesi halinde kesin olarak gönderilmesi fikri ağırlık kazandı. Mehmet’in bu şartlardan sonra takımda tutulmasının da artık kulübe büyük zarar vereceğine dikkat çekildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap