SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Ekici geçmişi arattı

Mehmet Ekici geçmişi arattı

29 Eylül 2016 Perşembe - 09:51




Trabzonspor’daki ilk sezonunda attığı gol ve yaptığı asistlerle hatırlanan Mehmet, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezona da iyi başlayamadı.





Trabzonspor’da Mehmet Ekici, eski günlerini aratır oldu. 2014-2015’te transfer edilen ve ilk sezonunda harika bir performans sergileyerek özellikle attığı firik golleriyle dikkat çeken 26 yaşındaki oyuncu geçen sezon olduğu gibi bu sezona da iyi başlangıç yapamadı. Bordo-Mavili yönetim, teknik heyet ve taraftarlar Mehmet’in yeniden eski görüntüsüne kavuşması için dua ediyor. 

İlk sezonunda Süper Lig’de 29 maçta 9 gol 12 asistle oynayan Mehmet, 2015-2016’da ligde 18 maçta 4 gol 2 asist yapabilmişti. Geçen sezonu unutturma hedefiyle yeni sayfa açan Mehmet, henüz beklenen patlamayı yapamasa da şuana kadar Süper Lig'de mücadele eden oyuncular arasında ceza alanına en çok top gönderen 3 isimden biri olurken eski günlerine dönüş sinyalini verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap