SON DAKİKA



Haber > Spor > Melo'dan Bayern itirafı

Melo'dan Bayern itirafı

01 Mart 2014 Cumartesi - 15:54




Bu sezon oynadığı futbol ile Galatasaray'ın değişilmez ismi hâline gelen Felipe Melo, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Galatasaray kariyerinin kendisini gururlandırdığını ifade eden Sambacı yıldız, İstanbul'da çok mutlu olduğunu ve burada tarih yazmak istediğini söyledi. Yıldız Sambacı'nın Globo Esporte'ye yaptığı açıklamalardan bazıları şöyle: Galatasaray'daki ilk sezonumun ardından Bayern Münih'ten teklif aldım. Ücret olarak düşük bir teklifti ancak Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmeye başlamıştım çünkü kulüp transfer sürecini çok ağırdan alıyordu. Ancak Fatih Terim takımda kalmamı çok istiyordu ve daha sonra Galatasaray görüşmeleri sıklaştırdı. Biz de Bayern Münih ile olan görüşmeleri askıya aldık. Zaten Bayern de Javi Martinez'i aldı. Belki Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi Kupasını kazanamadı ama Türkiye'de kazanabileceğimiz herşeyi kazandık. Burada bir idolüm ve burada olmaktan onur duyuyorum. "Beni seviyorlar çünkü..." Galatasaray taraftarı beni seviyor ve bunun nedenleri açık. Öncelikle Türkiye'de kazanabileceğimiz herşeyi kazandık. İkinci olarak sahaya çıktığım zaman her zaman elimden geleni yapıyorum ve yüksek performans vermeye çalışıyorum. Evimizde Real Madrid'e 6-1 kaybettiğimiz maçın ardından bile alkışlanarak oyundan çıktım. Çünkü sahada mücadele etmeyi hiç bırakmıyorum ve kazanmak istiyorum. Sokağa çıktığım zaman yalnızca Galatasaray taraftaları değil herkes bana iyi davranıyor. Burada işini profesyonelce yapan insanlara saygı var. Brezilya'da bu yok. Mesela Chelsea karşı kaburgamda iki kırık ile oynadım. 40 derece ateşim olsa da oynarım. "Kaptan gibiyim" Kaptanlık için illa pazubant takmanız gerekmiyor. Daha önce kaptanlık pazubandını da taktım ama bunun benim için bir önemi yok. Eğer Drogba gibi bir isimle konuşursam, kendisi beni dinler. Çünkü eğer sabahın 9'unda antrenman varsa, benim orada olacağımı bilir. Güneş, yağmur, kar farketmez. Her zaman yüzde yüzümü veririm.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap