SON DAKİKA



Haber > Spor > Misyonumuza uygun tavır

Misyonumuza uygun tavır

27 Şubat 2013 Çarşamba - 23:38




Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nda 3-2 yenerek rakiplerini yenilmezlik serisini bozan 1461 Trabzon'da teknik direktör Mustafa Akçay açıklamalarda bulund





Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası gruplarındaki son maçında yenerek büyük sürprize imza atan 1461 Trabzon'da teknik direktör Mustafa Akçay büyük bir takımı yendiklerini söyledi. Devre arasında yaptığı konuşmaları anlatan deneyimli teknik adam, "Kazanmış olmanın misyonumuza uygun bir tavır olduğunu söyledim. Duran insanın düşeceğini ve farkındalık yaratmak için çalışmaları gerektiğini onlara vurguladım" ifadelerini kullandı. Hedefi yükseltmeleri gerektiğini belirten Akçay, "Bu heyecanı yaşamak güzel ama daha başka heyecanlar yaşamamız gerekir. Büyük bir takımı yeniyosunuz. Bu futbolcuların yüreklerinde farklı duygulara sebep oluyor. Çok güçlü bir takıma karşı yarıştık ve kazandık. Bu onların kariyerlerini düzenlene açısındam bizim için önemli kriterler oluşturacak" diyerek sözlerini noktaladı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap