SON DAKİKA



Haber > Spor > Of’ta transfere ekonomik fren!

Of’ta transfere ekonomik fren!

29 Ekim 2013 Salı - 09:18




Teknik Direktör Kerimoğlu, kulübün ekonomik durumunu da göz önünde tutarak devre arasında takviye yapmayabileceklerini açıkladı.





İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ofspor’da yüzler gülerken Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu, yakaladıkları çıkışın gelecek haftalarda da devam edeceğini ifade etti. Kerimoğlu, "Son oynadığımız Bozüyük maçını kazanmamız gerekiyordu, kazandık. İlk deplasman galibiyetimizi aldık. Artık önümüzdeki İskenderun Demirçelik maçını düşünüyoruz. Bu müsabakayı da kazanmalıyız" diye konuştu. GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR Ekonomik sıkıntılar yaşamak istemediklerini belirten Teknik Patron Kerimoğlu, "Geçen yıl bazı sıkıntılar yaşadık. Kulübümüzün ekonomik durumunu da göz önüne alırsak devre arasında takviye yapmayabiliriz. Mevcut kadromuzla gidebildiğimiz en yüksek noktaya kadar gitmeyi düşünüyoruz" dedi. Kerimoğlu, sakatlıkları bulunan Ercan ve Umut’un İskenderun maçına yetiştirilmeye çalışıldığını da sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap