SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu Fener’i yakacak

Ordu Fener’i yakacak

05 Nisan 2013 Cuma - 11:00




Ligde kalma yolunda Sarı-Lacivertli ekiple hayati bir maça çıkacak olan Orduspor’da bütün hesaplar üç puan üzerine yapılıyor.





UMUT OLACAK Sezona Avrupa hedefiyle başlayan ancak bu düşüncesinin çok uzağında kalarak ligde kalma mücadelesi veren Orduspor’da gözler bu hafta sonu sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçına çevrildi. Şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Mor-Beyazlılar, kötü gidişe bir dur demek ve biraz olsun rahat bir nefes almak istiyor. KADER MAÇI Antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgilenen Teknik Direktör Hector Cuper, bu maçın kendileri için var olma maçı olduğunu belirterek, “Bu karşılaşmada bizim için tek bir alternatif var oda kazanmak. Ligde bulunduğumuz konum ortada. İstemediğimiz bir yerdeyiz. Telafisi olamayan maçlar oynuyoruz. Bu durumu düzeltmek istiyorsak Fenerbahçe maçı bizim için iyi bir başlangıç olmalı” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap