SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu'da parola 36

Ordu'da parola 36

25 Aralık 2013 Çarşamba - 09:07




Teknik Direktör Sözeri, Ankaraspor şokunun ardından erken toparlandıklarını belirterek, Şanlıurfa’yı yenip ilk yarıyı istedikleri puanla tamamlayacakl





Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, geçen hafta deplasmanda Ankaraspor karşısında aldıkları 4-0'lık mağlubiyetin ardından erken toparlandıklarını belirtti. Ligde bu sezon ilk defa deplasmanda mağlup olduklarına işaret eden Sözeri, "Ama önemli olan bu mağlubiyetin ardından erken toparlanmaktı. Biz de öyle yaptık. Lider olduğumuz zaman da söylemiştik, bu köprünün altından daha çok sular akar diye. Aynı şeyler geçerli" dedi. Sözeri, şunları kaydetti: "Biz nasıl güzel bir çıkış yakaladıysak o çıkışı tekrar yakalamak istiyoruz. Bu hafta sonu da devrenin son maçını Şanlıurfaspor ile oynayacağız. Bu maç bizim ve camianın birlikteliği için bir test maçı olacak. Bu maçı kayıpsız geçerek taraftarımızla bütünleşmek istiyoruz." Sözeri, "Rakibimizi sahamızda yenip puanımızı 36 yapmak istiyoruz. Zaten 36 puan da ilk yarı için hakikaten hatırı sayılır güzel bir puan. İnşallah o puana ulaşırız" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap