SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor'da gündem transfer!

Rizespor'da gündem transfer!

30 Aralık 2013 Pazartesi - 09:21




Ligin ilk yarısında beklentilerin altında kalan Yeşil-Mavililer, devre arasında takıma takviye yapmak amacıyla yoğun bir mesai harcıyor.





Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son maçında Elazığ deplasmanında mağlup olarak galibiyet hasretini 12 maça çıkaran ve devreyi hayal kırıklığıyla kapatan Çaykur Rizespor, transfer harekatına hız verdi. En az 6-7 takviye yaparak takımı güçlendirmenin planlarını yapan Yeşil-Mavililer, ikinci yarıda düşme korkusu yaşamak istemiyor. Bu nedenle Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın verdiği isimlerle yoğun bir görüşme trafiği yaşanıyor. İlk yarının bitmesiyle listesindeki isimleri takıma kazandırmak için girişimlerini hızlandıran Çaykur Rizespor, ilk olarak hücum hattı için Lua Lua ile anlaşma zemini arıyor. Ligi tanıması ve tecrübesi nedeniyle ilk tercih olan golcü oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı bildirildi. Bunun yanında Servet Çetin, Sezer Öztürk, Emre Güral ve Aykut Akgün için önemli aşama kaydedildiği bildirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap