SON DAKİKA



Haber > Spor > Şenol Güneş'in zor kararı

Şenol Güneş'in zor kararı

21 Eylül 2016 Çarşamba - 11:51




Derbi öncesi Beşiktaş’ta sakat oyuncu kalmadı. Güneş, formda Talisca’yı kesmek istemiyor. Ancak Oğuzhan’a da yer açmayı düşünüyor. İki yıldızdan biri





Beşiktaş’ta derbi mesaisi sürerken, Teknik Direktör Şenol Güneş futbolcularından konsantrasyonlarını yükseltmelerini istedi. Vodafone Arena'da oynanacak sezonun ilk derbisi öncesi siyah-beyazlılarda sakatlık probleminin olmaması, Güneş'i memnun etti. Oğuzhan Özyakup'un sakatlığının geçmesi ve oynamasına engel bir durumun olmaması, tecrübeli teknik adamın en büyük baş ağrısı! Defans hattını bozmayı düşünmeyen Güneş'in Oğuzhan'ın iyileşmesinin ardından Talisca'yı oynatıp oynatmayacağı veya iki oyuncuyu aynı anda sahaya sürüp sürmeyeceği maç günü netleşecek. Kalede Tolga-Fabricio ikilisinden birini tercih edecek olan Güneş'in bu konuda karar vermediği ancak tebrübesinden dolayı Tolga Zengin'in bir adım önde olduğu belirtildi. Kara Kartal'ın hocasının forvetteki tercihi ise Cenk Tosun olacak.

İSKELET BELLİ

10 transferle kadrosunu yenileyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, takımın iskeletini 7 isimden oluşturuyor. Geride kalan maçlarda savunmanın göbeğinde Marcelo-Tosic, solda Caner, ön liberoda Atiba ve Gökhan İnler, sağ kanatta Quaresma, ileri uçta ise Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek yapılan rotasyonlar dışında Güneş'in bankoları oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap