SON DAKİKA



Haber > Spor > Sneijder gidiyor yerine 5 futbolcu geliyor

Sneijder gidiyor yerine 5 futbolcu geliyor

21 Haziran 2016 Salı - 21:42




Şu sıralar Galatasaray'ın 'kendine kulüp bul' dediği Wesley Sneijder eğer transfer olursa sarı kırmızılılar 13 milyon euro'luk bir gelir elde edecek.





Finansal Fair Play kriterleri sebebiyle transferde 65 milyon Euro bandına dikkat eden Galatasaray yönetimi kulüpten fazla maaş alan ve kadro şişkinliği yaratan futbolcularla bir bir yollarını ayırma kararı aldı. Devre arası transfer sezonunda Kasımpaşaspor’dan 2,5 milyon euro’ya alınan Ryan Donk, Ünal Aysal döneminde 4,750 bin euro’ya transfer edilen Tarık Çamdal, Jose Rodriguez, Olcan Adın ve Umut Bulut’un maliyetlerinden kurtulmak isteyen Galatasaray, kulüpten yıllık 5 milyon Euro alan Wesley Sneijder’e de ‘kendine takım bul’ derken başkan Dursun Özbek’in Sneijder transferinden 7,5 milyon Euro’luk gelirle yeni transferlere imza atmak istediği belirtildi.

SNEİJDER GİDECEK SICAK PARA VE TRANSFERLER GELECEK

Sneijder ile yolların ayrılması halinde 1 yıl içerisinde 13 milyon Euro ‘luk gelir sağlayacak olan Galatasaray ilk etapta alınacak 7,5 milyon Euro sıcak parayla prensipte anlaşılacak oyuncuları kadroya katacak. Emrah Başsan, Xandao, Samuel Eto’o, Alex Song, Dembele gibi futbolcularla söz kesen, Bruma - Dzemaili ve Telles’in geri dönüşüyle kadro mühendisliğini oluşturmaya çalışan sarı kırmızılılar hem UEFA’nın FFP kriterlerini yerine getirmiş olacak hem de yaz ayı transfer sezonunu bu şekilde atlatarak büyük bir külfetten kurtulacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap