SON DAKİKA



Haber > Spor > Song'dan yeşil ışık

Song'dan yeşil ışık

03 Haziran 2016 Cuma - 16:44




Galatasaray’ın gündeminde olan Barcelona’nın Kamerunlu ön liberosu Alex Song, Sarı-Kırmızılı ekibe gelmeye hazır olduğunu söyledi.





Ön libero arayışını sürdüren Galatasaray, aradığı ismi İspanya’da buldu. Henüz 28 yaşında olan Alex Song, son iki yılı West Ham United'da kiralık olarak geçirirken, sezonun bitmesiyle yeniden Barcelona'ya dönmüştü. Katalan ekibinde forma şansı az olan Kamerunlu oyuncu, kendisi ile temas kuran Sarı-Kırmızılıların idari menajer Cenk Ergün'e Galatasaray'a gelmeye bu kez hazır olduğu mesajını ilettiği ifade ediliyor.

Yönetimin bu haber üzerine Song için Barcelona ile ilk teması kurduğu ve olumlu yanıt aldığı da gelen haberler arasında. Resmi görüşme ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Başka ciddi talibi çıkmazsa Galatasaray, 1 yıl sözleşmesi kalan Alex Song'un sadece ücretini karşılayarak bonservisini almayı planlıyor. Tecrübeli oyuncuya sonrası için de yıllık 2.5-3 milyon Euro civarında garanti ücret teklif edilmesi düşünülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap