SON DAKİKA



Haber > Spor > Sözlerle icraatlar ortada!

Sözlerle icraatlar ortada!

20 Aralık 2014 Cumartesi - 14:55




İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde istifa eden eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Mali genel kurulunda konuştu.





İşte Çakıroğlu'nun konuşması: "Herkesin siyasi bir görüşü olabilir, buna saygı duyuyorum. Hepimiz Trabzonspor için buradayız. Ama bugün Trabzonspor'da beraber seçildiğimiz kongre öncesi verdiğimiz sözlerle, yaptığınız icraatlar ortadayken, mali onayın yanında idari olarak onaylanmak istiyorsunuz. Devraldığımız borç 176 Milyon , 1.5 yıl sonra borcu ikiye katladınız. Bunun için mi sizi ibra edeceğiz. Kupayı 3 ayda getireceğiz dediniz. Orta bir şey yok. Bunun için mi sizi ibra edeceğiz. Trabzonspor bugünlere taşıyan insanları karaladığınız için mi sizi onaylayacağız. Sizi kesinlikle ibra etmeyeceğim, bugüne kadar yaptıklarını Trabzonspor tarihinde yoktur. Benim vicdanım sizi onaylamaya yetmiyor." Bordo-Mavili takımın eski futbolcularından Serdar Bali de bir konuşma yaparak şunları söyledi; "Ben konuşmamda dedim ki, bunlar çok önemli konular değil. 2 bin tane 3 bintane yapsa ne olur. Bu şehrin kendi dinamikleri korur. Benim söylediğim budur. Tavsiye etmiş değilim. Beni sevenler var sevmeyenler var. Aslında beni sevmiyor değil. Ben yönetim kurulu toplantılarında Trabzonspor’u kendim gibi korumaya çalışıyorum. Ne sayın Başkan düşmandır, ben Trabzonspor sevdalısıyım. Beşiktaş’a mı gittin diye bir şeyler söylediler bana Beşiktaş’ta 5 yıl top oynadım. Trabzonspor beni ağlaya ağlaya sattı. Ali Kemal’i de sattılar. Trabzonspor Tolga’yı satmış. Hangimiz daha çok hizmet etti Beşiktaş’a soruyorum şimdi. Değerlerinize saldırmayın biz sizin ağabeyeniz. Muhalefet yapıyoruz. Düşmanınız değiliz.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap