SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Lig'de 2020-2021 sezonu fikstürü çekildi

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu fikstürü çekildi

26 Ağustos 2020 Çarşamba - 21:47




Süper Lig'de yeni sezonun fikstürü belli oldu. TFF tarafından Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki fikstür çekimi 21:00'de başladı ve gerçkeleşen fikstür çekiminin ardından 2020-2021 sezonu maç programı belli oldu.





Süper Lig'de yeni sezonun fikstürü belli oldu. TFF tarafından Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki fikstür çekimi 21:00'de başladı ve gerçkeleşen fikstür çekiminin ardından 2020-2021 sezonu maç programı belli oldu. Bu sezon 21 takımla oynanacak ve her hafta bir takımın maç yapmadan geçeceği sezon 11 Eylül'de başlayacak olan ve 16 Mayıs 2021'de tamamlanacak. Sezon genelinde bir takım 40 maç yapacak ve oldukça uzun bir sezon geçecek. Her takımın iki hafta bay (maç yapmadan) geçeceği sezon toplamda 42 hafta üzerinden oynanacak.

İlk haftayı maç yapmadan geçecek takım İttifak Holding Konyaspor oldu. Ligin ilk haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşılaşacak. Galatasaray ilk hafta Gaziantep FK ile Fenerbahçe deplasmanda Ç.Rizespor karşı karşıya gelecek

Lig tarihinde ilk kez 21 takımla tek grup halinde oynanacak bu özel sezonun fikstür çekimi, Orhan Saka Konferans Salonu'nda TFF yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti

Trabzonspor, 18. hafta karşılaşma oynamayacak.

SÜPER LİG'DE 1. HAFTA

Ankaragücü - BB Erzurumspor
DG Sivasspor - Alanyaspor
Kayserispor - Kasımpaşa
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe
Hatayspor - Başakşehir
Galatasaray - Gaziantep FK
Göztepe - Denizlispor
Fatih Karagümrük - Yeni Malatyaspor
Trabzonspor - Beşiktaş
Antalyaspor - Gençlerbirliği


DERBİ TARİHLERİ

1. Hafta

Trabzonspor - Beşiktaş

3. Hafta

Galatasaray - Fenerbahçe


6. Hafta

Fenerbahçe - Trabzonspor

10. hafta

Fenerbahçe - Beşiktaş

15. hafta


Trabzonspor - Galatasaray

19. Hafta

Beşiktaş - Galatasaray

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap