SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper takım hayali!

Süper takım hayali!

21 Kasım 2012 Çarşamba - 09:19




Teknik Direktör Şenol Güneş, “Bizim şehrimizin beklentisi çok süper bir takım olsun. Ben de onu arzu ediyorum, oyuncu da böyle istiyor” dedi.





DAHA İYİ OLMALIYIZ Trabzonspor’da Orduspor karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürürken Teknik Direktör Şenol Güneş, hala oynanan oyundan memnun değil. Geçtiğimiz haftalarda “Türkiye’de futboldan çok aldığın sonuç önemli” diyen Güneş, şuanda sonuçsal anlamda iyi işler yaptıklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, “Şuan 25 puan alsak da ben başarılı görmüyorum. Çünkü daha iyi oynayacağız, oynamalıyız. Onun için çalışacağız” dedi. Orduspor maçına değinen Güneş şöyle konuştu: RAHATSIZ OLUYOR! “Orduspor karşısında aldığımız galibiyet, moral ve güven açısından önemliydi. Galibiyet, güven ortamı ve birlikteliği arttıracaktır. Biz bunu bu sene yansıtamadık. Çünkü bizden beklenen daha iyi futbol ve daha iyi sonuç. Bizim şehrimizin beklentisi çok süper bir takım olsun ben de onu arzu ediyorum. Oyuncu da böyle istiyor. Bunu vermeyince oyuncu da rahatsız oluyor, güvensiz oluyor. Devreye kadar puan farkını açtırmazsak bu kadrodaki iyi oynayan oyuncularla iyi kadro oluşturursak çok daha iyi sonuçlar alırız.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap