SON DAKİKA



Haber > Spor > Tarık için formül bulundu!

Tarık için formül bulundu!

26 Ağustos 2016 Cuma - 10:53




Galatasaray'da takımda gönderilmek istenen ancak yapılan tüm tekliflere "hayır" cevabı veren Umut Bulut ve Tarık Çamdal için formül bulundu.





Galatasaray, kadro dışı bırakılan 2 oyuncusu, Umut Bulut ve Tarık Çamdal'ı Kayserispor'a göndermek üzere... Serdar Aziz transferinde takas olarak Bursaspor'a gönderilmek istenen Tarık'ın teklifi kabul etmemesinden sonra, golcü oyuncusu Umut'un da ayrılmakta direnmesinin sıkıntısı devam ediyor. Tarık'ın Trabzonspor'la yapılan pazarlıklarda da isteksiz davranmasının yanı sıra Umut Bulut'un da aynı kulübe soğuk bakması sıkıntı yaratmıştı. Yapılan tüm görüşmelerde aldıkları paradan taviz vermek istemeyen 2 oyuncu için Kayserispor devreye girmişti.

Yönetim'in Kayserispor'la yaptığı görüşmelerden olumlu sinyaller gelmeye başladı. Bu iki oyuncunun kulübe masrafından kurtulmak ve yeni tranferler için kaynak yaratmak isteyen sarı kırmılızı yöneticiler, renkdaşı Kayserispor idarecileriyle hemen hemen her konuda anlaştı.

Umut için kiralık formülü

Oyuncuların aldığı yüksek ücretlerin yanı sıra bonservis konusunda da bütçelerini aşan meblağlar olduğuna dikkat çeken Kayserispor, bonservis fiyatlarını da makul seviyelere çekilmesini istedi.

Satıştan vaz geçen Cimbom, Umut için kiralık formülü üzerinde yoğunlaştı. Yıllık 1.8 milyon euro alan Umut, ücretinde indirime gitmeyince kiralamada "yarı yarıya" formülü üzerinde anlaşıldı. Buna göre Umut Bulut'a ödenen bu paranın 900 bin eurosunu Kayserispor, diğer yarısı da Galatasaray ödeyecek. Önce Kayserispor'da oynamaya soğuk bakan Umut Bulut, bütün sezon futbol oynayamama riskini göze alamadı ve teklifi kabul etti.


Tarık için de aynı formül

Galatasaray'ın bir diğer sorunlu oyuncusu Tarık Çamdal'ı da Kayserispor'a kiralama formülüyle göndereceği belirtiliyor. Yıllık 1.4 milyon alan genç oyuncu da ikna edildi. Yapılan anlaşmaya göre Tarık'ın aldığı ücretin de yarısını Kayserispor, diğer yarısını Galatasaray ödeyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap