SON DAKİKA



Haber > Spor > Terim gelirse Yalman gider!

Terim gelirse Yalman gider!

16 Haziran 2016 Perşembe - 15:04




Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Fatih Terim'in sarı kırmızılı kulübe gelme ihtimalini değerlendirdi.





Dün yaptığı açıklamalarda milli takıma veda sinyali veren ve ‘Galatasaray ile yeniden anlaşacak’ iddialarını güçlendiren Fatih Terim sarı kırmızılı camiada büyük bir heyecan yarattı.

FATİH TERİM'İN SÖZLERİ GALATASARAY CEPHESİNDE BÜYÜK ETKİ YARATTI

EURO 2016’da iki kritik maça çıkacak olan Terim’in ‘Bu süreç benli ya da bensiz devam edecek’ sözleri bomba etkisi yaratırken, tecrübeli teknik adamın bu sözleri Galatasaray taraftarlarının kendilerine pay çıkarmasına yetti. Yeni hoca arayışlarına devam eden Galatasaray’da Sportif AŞ’nin bir numaralı yöneticisi olan Alp Yalman’ın vereceği karar merakla beklenirken Fatih Terim’in dünkü açıklamaları bir anda kafaları karıştırdı.

FATİH TERİM GELİRSE ALP YALMAN İSTİFA EDER

Sarı kırmızılı kulüpte yaşanan son süreci SadeceHaber’e değerlendiren Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Fatih Terim – Alp Yalman birlikteliğinin imkansız olduğunu söyledi. Terim’in Florya’ya gelmesiyle Yalman’ın tüm yetkilerinin elinden alınacağını belirten Eder, böyle bir birleşmenin Galatasaray’da büyük bir karışıklığa yol açacağının altını çizdi.


İşte Serdar Eder’in Alp Yalman – Fatih Terim açıklaması;

DURSUN ÖZBEK ABDURRAHİM ALBAYRAK'I GÖREVE GETİRSEYDİ FATİH TERİM OLURDU

Dursun Özbek yönetimi Sportif AŞ diye bir yapılanma oluşurdu. Buna göre futbolla ilgili kararları Alp Yalman ve ekibi, kulübün sponsorlukları şirketleşme ve diğer konularla ilgili kararlar ise başkan alacak. Sportif AŞ’de şu an kimler var? Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu gibi isimler. Levent Nazifoğlu eski yönetici Ergun Gürsoy’un yeğeni ayrıca Ayhan Akbin’in en yakın arkadaşlarından biridir. Akbin daha öne Ali Dürüst hakkında talihsiz açıklamalarda bulununca Fatih Terim’in de tepkisini çekmişti. Eğer başkan Dursun Özbek Sportif AŞ’ye Abdurrahim Albayrak’ı getirseydi o zaman Fatih Terim Galatasaray’da diyebilirdik ama şu şartlarda imkansız.

GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ RİEKERİNK'TİR

Yeni teknik direktörle ilgili bir sürü şey yazılıp çiziliyor. Zaten ben bu haberleri bir türlü anlamadım gitti. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü var adı da Riekerink’tir. Yönetim birçok hocayla görüştü ama hem bütçenin olmaması hem de Avrupa’dan 1 yıllık men cezası hiçbir teknik direktörün kafasına yatmadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap