SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da zafer yemini

Trabzon'da zafer yemini

18 Şubat 2014 Salı - 09:20




Ligde kötü günler yaşayan Trabzonspor, Juventus’u yenerek UEFA Avrupa Ligi’ndeki başarılı performansını devam ettirmek istiyor.





Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde hem ön elemelerde hem de gruplarda yenilmeyen ve oynadığı 12 maçın 9’unu kazanan Trabzonspor, gözünü Juventus maçına dikti. Perşembe günü oynanacak karşılaşma için bugün İtalya’ya gidecek olan Karadeniz ekibinde hedef İtalyan devi karşısında avantajlı bir skor elde ederek Trabzon’a dönmek. Maçın favorisi Juventus gösterilse de Bordo-Mavililer, "hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz" tezini örnek gösteriyor. Geçmişte Juventus gibi birçok büyük takımla karşılaşan Trabzonspor, rakibinden çekinmezken oyuncular galibiyet yemini etti. Süper Lig’de alınan kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Bordo-Mavililer, Juventus karşısında yeniden güven aşılamak istiyor. Futbolcular taraftarlara kendilerini affettirmek amacında. Avrupa maçlarına daha iyi konsantre olan Karadeniz ekibinde kötü bir sonuç akılların ucundan dahi geçirilmiyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap