SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor hesabını yaptı

Trabzonspor hesabını yaptı

21 Eylül 2017 Perşembe - 08:19




Ligin ilk 5 haftasını 8 puanla kapatan Bordo-Mavililer, önündeki 5 maçtan en az 12 puan çıkarıp ilk 10 haftayı 20 puanla kapatmak istiyor. Yönetimden





ZORU BAŞARIRIZ

Ligde geride kalan 5 haftada 7 puan kaybeden, zirve yarışında yara alan Trabzonspor’da ince hesaplar yapılma başlandı. Zirve yarışından kopmamak için bundan sonra daha dikkatli olmak zorunda olan Bordo-Mavililer, önündeki 5 maçlık periyotta en az 12 puan daha hanesine yazdırıp ilk 10 haftayı 20 puanla kapatmak istiyor. Ligin başında kaybedilen puanları bir an önce telafi etmeyi arzulayan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal, “Zoru başarırız” diyor.

YERİMİZ ZİRVEDİR

Önceki gün yönetim kurulundan çıkan “Yanal’a destek” kararından sonra morali artan deneyimli teknik adamın futbolcularını ilk olarak yarın ki Alanyaspor maçına motive etmeye çalıştığı öğrenildi. “Artık hata istemiyorum” diyen Yanal, “Biz iyi bir ekibiz. Artık neler yapabileceğimizi gösterelim. Yerimiz zirvedir ve zirve yürüyüşünü Alanyaspor’u evine puansız göndererek başlatalım. Size güveniyorum. Yarın akşam yeni bir sayfa açalım” ifadeleriyle oyuncularını hırslandırıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap