SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 13 milyon TL’yi alıp kaçan Obi Mikel’e sesini çıkarmayanlar kendi çocuğunu linç ediyor ayıp!

13 milyon TL’yi alıp kaçan Obi Mikel’e sesini çıkarmayanlar kendi çocuğunu linç ediyor ayıp!

28 Eylül 2020 Pazartesi - 15:08




Trabzonspor efsanesi ‘Kaptan Kemal’ sosyal medya üzerinden trol hesaplarla linç edilmeye çalışılan Hüseyin Türkmen’e sahip çıktı...





“Kendi öz evladına bu kadar acımasız olan başka bir şehir yoktur sanırım. Geçmişte aynı durumlarla Tuncay karşılaştı, Güngör, İskender ve daha niceleri karşılaştı. Hüseyin yürekten oynuyor. Evet eksikleri var ama daha çok genç ve bunları aşacak yeteneğe sahip. Hocası güvenip oynatıyor. O da bu güvene layık olduğunu daha çok çalışarak gösterecek. Trabzon’a fayda kendi çocuklarından gelir. Eğer geçtiğimiz sezon kadroda 6-7 tane Trabzonlu olsaydı o şampiyonluk kaçmazdı. Nerede bazılarının göklere çıkardığı Sosa? Hani Novak? Taraftarların kral yaptığı Sörloth, ilk teklifte ardına bakmadan kaçıp gitmedi mi? Öyleyse herke aklını başına alsın. Kendi öç evlatlarına sahip çıksın…”

Trabzonspor'un genç stoperi Hüseyin Türkmen son haftalarda sürekli eleştiri oklarına mariz kaldı. Önceki gün oynanan Malatyaspor maçında takımın en özverili ismi olan ve birçok pozisyonda rakibe aman vermeyen Hüseyin, mücadelenin 76’ncı dakikasında penaltıya neden oldu. Yaşanan bu talihsizliğin ardından da 22 yaşındaki oyuncuya sosyal medya üzerinden adeta bir linç kampanyası başlatıldı. Bazı trol hesaplar, yönetime ve teknik heyete, “Bir daha Hüseyin Türkmen’e Trabzonspor formasını giydirmeyin” çağrısı yaptı. Bu yaşananlar üzerine bordo-mavili takıma yıllarca hizmet vermiş, efsane stoper Kaptan Kemal’i (Kemal Serdar) aradık. Böyle bir durumda neler yapılması gerektiğini, bir büyüğü olarak Hüseyin Türkmen’e neler tavsiye edebileceğini sorduk. İşte kaptan Kemal Serdar’ın bir çok kişiye ders olacak sözleri:

“3 teknik adam da Hüseyin Türkmen’den vaz geçmedi. Demek ki bir ışık görüyorlar ki oynatıyorlar. Hüseyin daha 22 yaşında. Eksikleri var elbette ancak bunları çok çalışarak kapatacak. Yılmayacak, kendisine formayı veren hocalarını mahcup etmemek için yürekten oynayacak. Zaten öyle de oynuyor. Bizim şehir bir enterasan. Kendi öv evladına bu kadar acımasız olan başka bir şehir yoktur sanırım. Geçmişte Hüseyin’in yaşadıklarını ağabeyleri de yaşadı. Tuncay, İskender, Güngör ve adını şu anda hatırlayamadığım bir çoğu bu acımasız eleştiriler nedeniyle bu şehi bırakıp başka takımlara gitti. Şimdi ben onlara soruyorum; Dünya yıldızı olarak alınan Obi Mikel, şampiyonluğa giderken 13 milyonu alıp bu şehirden kaçmadı mı? Hani önüne kırmızı halılar serilen Sosa? Novak nerede? Bu şehrin kral yaptığı Sörloth, kendisine gelen ilk teklifte bizi bırakıp gitmedi mi? Eğer geçtiğimiz sezon takımda 6-7 Trabzonlu olsaydı biz o şampiyonluğu kaçırmazdık. Herkes aklını başına alsın. Kendi çocuklarımıza sahip çıkarsak bu takım, tekrar eski parlak günlerine döner.”

GÖLGE ETMESİNLER YETER

Hüseyin Türkmen, kendisine yapılan eleştirilere kulak tıkadığını söyledi. Genç oyuncunun yakın çevresine, “Ben işimi yapıyorum. Beni böyle acımasızca eleştirenler Trabzonlu olamaz. Önemli olan takımın kazanması. Her geçen hafta üzerine koyup devam edeceğim. Bu art niyeti kişiler gölge etmesin yeter” dediği ifade edildi.

Beğendim
10
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
11
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap