SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Avrupa en önemli hedeflerimizden

Abdullah Avcı: Avrupa en önemli hedeflerimizden

11 Ağustos 2021 Çarşamba - 19:29




Trabzonspor teknik direktörü Avcı ve Norveçli futbolcu Trondsen Molde maçı öncesinde konuştu





UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş karşılaşmasında Trabzonspor deplasmanda Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Norveçli futbolcu Trondsen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İŞTE AVCI'NIN AÇIKLAMALARI:

İlk maç ilk resmi maçımızdı yarın da ikinci resmi maçımızı oynayacağız. Molde takımı istikrarlı bir takım ve yıllardır Avrupa'da da belli bir istikrar sağladılar. İlk maçta 3-3'lük skor oldukça fantastik bir maç oldu seyirciler için. Oyunu daha çok elinde tutan domine eden her seferinde öne geçen son dakikada penaltıyla fırsatı yakalayan taraftık. Olumlu olumsuz dersler çıkardık. Özellikle yediğimiz 3 gol. Analizleri ve pratikleri yaptık. Maça tamamen hazırız. Avrupa kupaları bu seneki en önemli hedeflerimizden birisi. Tur atlayıp yola devam etmek istiyoruz.

TRONDSEN: MOLDE'Yİ ÇOK İYİ TANIYORUM


Trabzonspor'un yıldızı Trondsen, "Molde'yi çok iyi tanıyorum, aralarında arkadaşlarım var. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Karşımızda çok iyi oyunculara sahip bir takım var. Sahanın zemini de farklı, ancak takım olarak iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap