SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: ''Biz çok yorgunuz''

Abdullah Avcı: ''Biz çok yorgunuz''

16 Ekim 2022 Pazar - 22:42




Süper Lig’de 10. haftasında İstanbul Vodafone Park’ta Beşiktaş Trabzonspor’u ağırladı. Karşılıklı gol düellosuna dönen müsabakada kazanan çıkmadı.





Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Valerian Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı açıklamasında, ''Beşiktaş çok iyi derin bir kadro ciddi baskıyapan kenar ortayı en fazla yapan hava topunu fazla kazanan takım. Kenar orta çok fazla geliyor. Biz 7. Gün 3. maçımızı oynadık, başlangıçları doğru planladık. Duran toptan öne geçtik, sonra Marek’in şutu 2-0 olacaktı döndü kendi kalemize attık. Rakibe taçta yaptığımız baskından 2-1 önde girdik. Dengede gidiyordu, topa sahip olmaya başladığımız anda, Eren’in ayağıdan kaçtı döndü 2 oldu. Enis ile net pozisyon aldık atsak belki 3-1’e dönecek. 2 takıma yakışır oyun oldu, kazanmak için gelmiştik, kazanamadığımıza üzgünüz. Buradan bu şekilde dönmek de iyi. Beşiktaşlı futbolculara teşekkür ediyorum. Biz çok yorgunuz, Sivas maçına hazırlanacağız, kazanabilirdik. “ dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap