SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı eski göz ağrısını yeniden istiyor! Danimarka'ya sefer var!

Abdullah Avcı eski göz ağrısını yeniden istiyor! Danimarka'ya sefer var!

01 Ocak 2024 Pazartesi - 12:19




Trabzonspor'da transfer çalışmaları erken başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, önceki görev yaptığı dönemlerde olduğu gibi transfer sezonu başlamadan anlaşmaların bitmesini istiyor. Başarılı teknik adamın peşinde olduğu isimse Aral Şimşir.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı geniş ve daha genç bir kadro istiyor... bu kapsamda potansiyeli olan gurbetçi oyuncuların transferi için yönetimle görüşmelerde bulunuyor. Avcı'nın yönetimine adını verdiği "uygun şartlar" oluşursa alınmasını istediği isimlerden birisi de Aral Şimşir.

AVCI İLK DÖNEMİNDE DE İSTEMİŞTİ

Bir önceki dönemde de Avcı'nın ısrarla istediği ancak eski yönetimin yaptığı ödeme yanlışları nedeniyle kulübü Midtjylland'ın vadeli ödeme planına yanaşmadığı Aral için bir kez daha görüşülmesini istedi. O dönemde Trabzonspor yönetimi Filip Novak'ın bonservis bedelini ödemede zorluklar çıkarmış, Danimarka ekibiyle FIFA'lık olmuştu.

SEZONU VASAT GEÇİRİYOR


Bu sezon 14 maçta 2 gol ve 1 asistle çok fazla beklentileri karşılayamasa da Abdullah Avcı, Aral'ın yeteneklerine inanıyor. 21 yaşındaki oyuncudan hala vazgeçmediğini gösterdi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap