SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı Trabzonspor için doğru isim mi? İşte Rıdvan Dilmen'in yorumu!

Abdullah Avcı Trabzonspor için doğru isim mi? İşte Rıdvan Dilmen'in yorumu!

10 Kasım 2020 Salı - 17:11




Trabzonspor, Süper Lig'de alınan üst üste sonuçların ardından İngiliz teknik adam Eddie Newton ile yollarını ayırmıştı. Bordo-mavililerin tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.





Trabzonspor, Süper Lig'de alınan üst üste sonuçların ardından İngiliz teknik adam Eddie Newton ile yollarını ayırmıştı. Bordo-mavililerin tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un sözleşme imzaladığı Abdullah Avcı'yı yorumladı.

Trabzonspor'un sezona doğru başlamadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Eddie Newton tercihi doğru değildi. Trabzonspor geçen sezon mental olarak yıpranmıştı. O yüzden Şenol Güneş gibi kariyerli bir teknik adam gerekiyordu. Orada hata yaptılar. Trabzonspor'un menfaatleri her şeyden önde gelir" dedi.

Trabzonspor'a kim delirse gelsin takımın canlanacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Abdullah Avcı'nın Trabzonspor için yeterli bir titri vardır. Abdullah Avcı Trabzonspor için yanlış bir isim değildir" dedi.

Beğendim
12
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap