SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan eski Trabzonspor'lu oyuncuya sürpriz telefon!

Abdullah Avcı'dan eski Trabzonspor'lu oyuncuya sürpriz telefon!

11 Kasım 2020 Çarşamba - 15:57




Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, Okay Yokuşlu'yu arayarak, kendisine kapılarının açık olduğunu belirtti.





Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, 2-0 kaybedilen Osasuna maçından sonra bir daha forma yüzü göremeyen Okay Yokuşlu’yu aradı… neden yedek kaldığını sordu. Okay ise kovulan teknik direktör Oscar ile arasında sürtüşme yaşandığından bahsetti. Ancak hocanın ayrılmasından sonra yeniden forma bulmaya başlayacağı yönünde umutlarının arttığını söyledi.

Abdullah Avcı ise eğer Euro 2020’de olmak istiyorsa sürekli oynaması gerektiğinin altını çizdi. Kendisine her zaman hayranlık duyduğunu anlattı. Trabzonspor’da kendisiyle çalışmak istediğini eğer olmulu cevap alırsa konuyu Başkan Ahmet Ağaoğlu’na açacağından bahsetti. Okay ise önceliğinin İspanya’da kalmak olduğunu belirtti. Ancak oynamak istediğinin de altını çizdi. Şartlar oluşursa Trabzonspor’a dönmeyi ve kendisiyle beraber çalışmak istediğini Avcı’ya söyledi.

Beğendim
55
Sevdim
11
Beğenmedim
74
Üzgün
6
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap