SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan transferde ters köşe

Abdullah Avcı'dan transferde ters köşe

05 Aralık 2020 Cumartesi - 12:58




Trabzonspor'da devre arasında herkes stopere transfer beklerken, Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaptığı görüşmede bu bölgedeki oyuncu sayısının yeterli olduğunu belirtti.





Trabzonspor’da yeni teknik direktör Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir görüşme yaptı… “kadroda bir yapılanma düşüncesindeyim” dedi. Başkan Ağaoğlu’nun “bütçemizi biliyorsun” sorusuna ise, “Oyuncuya değil, yeni bir bakış açısına ihtiyacımı var” dedi.

Avcı öncelikle takım savunması derken, “Elimizde Hugo ve Le’nin yanı sıra Hüseyin, Campi ve Hosseini gibi önemli stoperler var. Ayrıca Pereira ve Serkan da iyi. Solda da şimdilik bir sorun görmüyorum” dedi. “Bu savunma hattına önden destek geldiği zaman gol yemez bir takı olur” ifadelerini kullandı. Bu yüzden Ekuban ve Nwakaeme’ye önemli görevler verdi.

Vitor Hugo da röportajında, Ekuban ve Nwakaeme’nin yaptığı defansif hamlelerle pek çok maçta gol yemelerine engel olduklarının altını çizdi.

Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap