SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu: "Trabzonspor'un yaptıklarını yapın, siz de şampiyon olursunuz"

Ağaoğlu: "Trabzonspor'un yaptıklarını yapın, siz de şampiyon olursunuz"

01 Mayıs 2022 Pazar - 00:35




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili kulübün başarısını başka yerlere çekenlere net mesaj verdi; Trabzonspor’un yaptıklarını yapın siz de başarılı olursunuz.





Şampiyon Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarının karşısına geçti.

Şampiyonluğun tesadüf olmadığını söyleyen Ahmet Ağaoğlu, şöyle konuştu:

"Trabzonspor'un başarısında farklı şeyler aramaya gerek yok. Trabzonspor'un yaptıklarını yapın, siz de başarılı olursunuz. Planınız, programınız yoksa, önceden yol almadıysanız, bu işlerin altından kalkmanız mümkün değil. Geldiğimiz nokta bu."




Başkan Ağaoğlu "Bizim kimseyle herhangi bir hesabımız yok, önümüze bakıyoruz. Üzerimize geldikçe, önümüze bakacağız. Hocamızla birlikte planlarımızı yaptık, uygulamaya başladık. Kamp yerimiz de transfer programımız da hazırlık maçlarımız da belli." sözlerini söyledi.

Başka konuların içine çekilmek istediklerini söyleyen Ağaoğlu, "İnsanlar bugün hak, hukuktan bahsediyor ama 35 senedir futbol aleminin içerisindeyim. Bu sene hiç konuşmadım. Konuşursam, anlatacak çok şeyim var. Bir daha bizi asla o topun içerisine çekemezler. Planlı, programlı hareket etmeyenlere verecek cevabımız yok. Alkışlayanlardan, alkışlamayanlardan Allah razı olsun. Başarı için Trabzonspor'u örnek alsınlar." sözlerini söyledi.
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap