SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Almanlar duyurdu! Trabzonspor'a Sörloth müjdesi

Almanlar duyurdu! Trabzonspor'a Sörloth müjdesi

16 Temmuz 2021 Cuma - 09:51




Trabzonspor’un tekrar kadrosuna katmayı planladığı Alexander Sörloth'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Alman basını, Norveçli golcünün Leipzig'deki geleceği hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. İşte bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran o gelişme





Trabzonspor'a eski yıldızından iyi haber... Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon başında Leipzig'e sattığı Alexander Sörloth'u 2021-2022 öncesi kiralık olarak kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyordu. Alman ekibindeki geleceği belirsiz olan Norveçli golcü için dün Kicker'da önemli bir iddia vardı.

Alman gazetesinde yer alan haberde; 25 yaşındaki futbolcunun yeni sezon kadroda düşünülmediği yazıldı. Sörloth'u kiralama kararı alan Liepzig'in bu durumu Norveçli'nin menajerine ilettiği de ileri sürüldü.

AN MESELESİ...

Alman basınında çıkan haberlerde hücumda birçok alternatifi bulunan Leipzig'de; Sörloth'un forma şansı olmadığı net ifadelerle belirtildi. Alman ekibine satışı sırasında sözleşmesine, "Türkiye'ye transferi söz konusu olursa öncelik Trabzonspor'a aittir" maddesi bulunan Sörloth'un tekrar bordo-mavili formayı giymesi an meselesi... Önceliğini golcü transferine veren yönetim, Norveçli için tüm şartları zorluyor.

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap