SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Anthony’de kimdir? Volkan’ı alalım!

Anthony’de kimdir? Volkan’ı alalım!

05 Eylül 2018 Çarşamba - 13:07




Galatasaray maçında attığı ve attırdığı gollerle ortalığı kasıp kavuran Anthony Nwakaeme, geçen sezon Trabzonspor’un kapısından geri gönderilmiş.





TRABZONSPOR’UN Galatasaray ile oynadığı ve 4-0 yendiği karşılaşmada 2 gol atıp 1 asist yapan Anhony Nwakaeme ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddialar doğru ise, geçmiş dönemde başkanlık yapan Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın futboldan ve transferlerden anlamadığı görüşü hakim oluyor.

GEÇEN SEZON GELECEKTİ

GALATASARAY maçının yıldızı Anthony Nwakaeme’nin geçen sezon Trabzonspor’a önerildiği ve oyuncunun da gelmeye hazır olduğu iddia edildi. Fakat dönemin başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu oyuncuyu veto ettiği öğrenildi. Daha sonra ise daha vahim bir transfer yapıldı.

VOKAN’I ALDILAR

TRABZONSPOR, o dönem birçok kaliteli oyuncu ile görüşüp,  ayağına uzun süre top değmemiş Volkan Şen’i kadroya kattı. Bu işin içinde o dönem bazı menajerlerin olduğu ve transferin de bu nedenle yapıldığı iddia edilmişti. Volkan Şen, şuanda hiçbir kulüpte forma giyemezken, Anthony ise Trabzonspor’da şov yapmaya başladı.


Haber: Eser HACISALİHOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap