SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avrupa senin neyine!

Avrupa senin neyine!

07 Mayıs 2018 Pazartesi - 09:51




Kasımpaşa gibi sıradan bir takımdan 5 yiyeceksen böyle hayaller peşinde koşmayacaksın.





Kasımpaşa’ya 5-2 mağlup olan Trabzonspor’da Avrupa hedefi iyice riske girdi. Göztepe bugün Yeni Malatya’yı yenerse Bordo-Mavililer, 5.sıradaki yerini kaybedece.

ŞOK MAĞLUBİYET

Burak Yılmaz, Josa Sosa ve Juraj Kucka gibi yıldızları kadrosuna katarak sezona ‘50. yılda şampiyonluk’ hedefiyle başlayan Trabzonspor’da gelinen nokta itibariyle büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Şampiyonluk iddiasını erken kaybeden, Türkiye Kupası’na son 16 turunda veda eden Karadeniz ekibi, ligde son olarak Kasımpaşa karşısında aldığı 52’lik şok yenilgi sonrası gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hedefini de riske attı.

HAYAL PEŞİNDE

Ligi 5. sırada bitirse bile Akhisar’ın Türkiye Kupası’nı kaybetmesi halinde Avrupa’ya gidebilecek olan Trabzonspor, bu akşam takipçisi Göztepe’nin Yeni Malatyaspor karşısından galibiyetle ayrılması halinde avantajını kaybedecek. Göztepe, kazanırsa 50 puana ulaşacak ve puan cetvelinde 5. sırayı Trabzonspor’dan devralacak. Avrupa için yapılan planlar zora girerken taraftarlar, Kasımpaşa gibi sıradan bir takımdan 5 gol yiyen takımın Avrupa hayali peşinden koşmaması gerektiğini belirttiler.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap