SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bakasetas'a İtalya'dan sürpriz talip! 7 milyon euro...

Bakasetas'a İtalya'dan sürpriz talip! 7 milyon euro...

13 Mayıs 2023 Cumartesi - 12:00




Alman ekibi Wolfsburg’un peşinde olduğu Anastasios Bakasetas’a Çizme’den de teklif geldiği ortaya çıktı. Yunan orta saha için Bologna’nın 7 milyon euro’luk bir bütçe ayırdığı öne sürüldü. Trabzonspor’un beklentisi en az 10 milyon Euro.





TRABZONSPOR’un yıldızlarına teklifler gelmeye devam ediyor. Şampiyonluk sezonunda attığı goller ve yaptığı asistlerde dikkat çeken Anastasios Bakasetas’a İtalyan ekibi Bologna’nın teklif yaptığı ortaya çıktı.

Çizme temsilcisinin Bakasetas için 10 milyon euro’luk bir bedeli gözden çıkardığı ve en kısa süre içinde Trabzonspor’a resmi başvuru yapacağı öğrenildi.

Bologna’nın Bakasetas için çok ısrarcı olduğunu sayfalarına taşıyan Çizme medyası, “Bakasetas, hem oyun kurucu hem de bir forvet kadar etkili” yorumunu yaptı.

Alman ekibi Wolfsburg’un da gündeminde olan Bakasetas Trabzonspor’da toplam 100 maça çıktı,  26 gol atıp, 21 asistlik performans sergiledi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap