SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bambaşka N'Doye!

Bambaşka N'Doye!

28 Kasım 2017 Salı - 07:14




Yedek kaldı, tepki gördü ama hiç küsmedi. Sıranın kendisine gelmesini bekledi. Çalımbay göreve geldikten sonra ise adeta hayata döndü





DEĞİŞMEZ İSİM

Trabzonspor’da son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri de şüphesiz Senegalli futbolcu Dame N’doye oldu. Rıza Çalımbay takımın başına gelene kadar adeta ‘istenmeyen adam’ olan deneyimli golcü, buna rağmen küsmeden sıranın kendisine gelmesini bekledi. Çalımbay göreve geldikten sonra Burak’ın sakat, Rodallega’nın da cezalı olduğu Galatasaray maçında forma şansı bulan N’doye bu maçtan sonra takımın değişmez ismi oldu.

BABA LAKABI

Galatasaray maçında attığı gol sonrası ‘Aslan avcısı’ unvanını alan N’doye, ligin 12. haftasındaki Osmanlıspor maçında ise 1 gol ve 1 asistle oynamıştı. 32 yaşındaki futbolcu Sivas karşısında da bu çıkışını sürdürerek Okay’ın golünün pasını verdi. Tam bir görev adamı olan N’doye artık taraftarların da en sevdiği isimlerden biri olmayı başardı. Bordo-Mavili futbolcuların ‘baba’ diye seslendiği oyuncuya taraftarlar da aynı şekilde seslenmeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap