SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Başkan Ağaoğlu kızdı, stattan erken ayrıldı

Başkan Ağaoğlu kızdı, stattan erken ayrıldı

08 Aralık 2020 Salı - 12:34




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ilk puan kaybı yaptığı maçta Sivasspor'un beraberlik golünün ardından stadı terk etti.





Trabzanspor Abdullah Avcı yönetiminde iki galibiyetin ardından ilk puan kaybını kendi sahasında Sivasspor'a karşı yaşadı. İlk yarının son dakikasında öne Caleb Ekuban ile bordo mavililer 76. dakikada Hakan Arslan beraberlik golüne engel olamadı.

AĞAOĞLU STADI TERKETTİ

Takımının golü kalesinde görmesine sinirlenen Ağaoğlu, aynı dakikada Akyazı Şenol Güneş Stadı'nı terk etti. Doğrudan havaalanına giden Ağaoğlu'nun çok sinirli olduğu gözlendi. İddiaya göre statta kendi kendine konuşan Ağaoğlu, İstanbul'a gitti.

SOYAK 'AVCI'YI İSTEMEDİ' DEMİŞTİ

1978-1987 yılları arasında Trabzonspor forması giyen ve 4 şampiyonluk yaşayan Tuncay Soyak, Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Soyak, Ağaoğlu'nun Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi ziyaretinde sarf ettiği "Avcı'dan şampiyonluk bekliyorum" sözlerine tepki göstermişti.

ABDULLAH AVCI, BAŞKAN AHMET AĞAOĞLU'NDAN ÇOK ADIM ÖNDE

Soyak, "Kötü bir kadro planlaması yapmışsın. Türkiye Kupası’nı kazanan, şampiyonluğu kıl payı kaçıran takımı dağıtmışsın. Şimdi çıkıp, ‘Abdullah Avcı’dan şampiyonluk ve kupa bekliyorum’ diyorsun. Trabzonlu uyanıktır. Bu söylemleri yemez. Sana şu soruyu sorar: Bu takımı kuran sen değil misin? Bu denli yetersiz oyunculara Trabzonspor formasını sen giydirmedin mi? Bana göre, şu anda Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu’ndan çok adım önde. Trabzonspor’un saha içi galibiyetleri arttıkça bunlar Abdullah Avcı’ya artı olarak yazar. Kötü sonuçlar gelirse bu kez Avcı, ‘Bu kadroyu ben kurmadım” deme hakkına sahip" demişti.

HERKES BİLİYOR Kİ; AHMET AĞAOĞLU, ABDULLAH HOCAYI İSTEMEDİ

Ağaoğlu'nun Avcı'yı istemediğini belirten Tuncay Soyak, "Herkes biliyor ki; Ahmet Ağaoğlu, Abdullah hocayı istemedi. İkna işi de Ertuğrul Doğan’a kaldı. Avcı’nın başarılı olması onu Trabzonspor’da teknik adam koltuğuna oturtan Ertuğrul Doğan ve Mehmet Yiğit Alp’in güçlerine güç katar. Bu iki isme başkanlık yolunu açar" diye konuşmuştu.
 


Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap