SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Başkent çıkarması

Başkent çıkarması

02 Ocak 2018 Salı - 08:17




Çalımbay’ın Gençlerbirliği’nden solbek Uğur Çiftçi ve Osmanlıspor’dan sağ kanat Aminu Umar’ı kadrosunda görmek istediği ortaya çıktı. Yönetim iki oyun





SOLBEK VE SAĞ KANAT

Trabzonspor’da 4 Ocak’ta başlayacak olan ikinci transfer dönemi öncesi yoğun bir çalışma var. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yönetimin Ankara’ya çıkarma yaptığı ortaya çıktı. Karadeniz ekibinin hedefinde Gençlerbirliği’nden Uğur Çifti ve Osmanlıspor’dan Aminu Umar bulunuyor. Bordo-Mavililerin Çalımbay’ın istediği her iki oyuncu için de kulüplerine teklif yaptığı kaydedildi.

GELECEK VAAT EDİYORLAR

Gençlerbirliği ile sözleşmesi 2018’de bitecek olan 25 yaşındaki solbek Uğur, son dönemde yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çekerken mücadeleci kimliğiyle gelecek vaat eden isimler arasında yer alıyor. Bu sezon ilk yarıda 15 maçta forma giyen Uğur 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Osmanlıspor’un sağ kanat oyuncusu Nijeryalı Umar ise, ilk yarıda forma giydiği 16 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı. 22 yaşındaki oyuncu için Çalımbay’ın “Tam benim aradığım futbolcu” dediği kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap