SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bir türlü gol atamıyoruz!

Bir türlü gol atamıyoruz!

05 Mart 2018 Pazartesi - 23:18




Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un Beşiktaş'a evinde 2-0 yenildiği maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Çalımbay, ofans ve oyuncu anlamında sıkıntı yaş





Rıza Çalımbay'ın sözlerinden derlenenler şöyle:

"Maçın ilk yarısı ve ikinci yarı başında denge vardı. Biz oyncu değişikliği yaparken, maçı kazanmayı düşündük. Faul beklediğimiz bir pozisyonda basit bir gol yedik. Beklemediğimiz bir gol yedik. Golden sonra Beşiktaş'a güven geldi.

Trabzonspor'a geldiğimizde iyi işler yaptık. Bir türlü gol atamıyoruz. Gol sıkıntımız var bu gerçek, hep söylüyoruz. İçeride 4 maçta 1 gol atmışız onu da Burak atmış. Deplasmanlarda 4 gol attık, 3'ünü Burak atmış. Sıkıntımız var. Son pasları değerlendiremiyoruz, bugün de aynı şeyi yaşadık. Oyuncu açısından da sıkıntı yaşadık. Sonradan oyuna giren oyuncularımızın katkısıyla Alanya maçını kazanmıştık. Bugün verim alamadık. Karşınızda son yılların en iyi takımlarından birisi. Onları boş bırakırsanız, cezayı yersiniz. O golleri yemememiz gerekiyordu, savunma oyuncularımızın daha dikkatli olması gerekiyordu. Yine de tek sıkıntımız ofans.

Biz bu takıma geldiğimizde belli bir şey gördük. İlk yarıda çok iyi bir yelere geldik. Biz bu takıma geldiğimizde belli bir şey gördük. Aldığımız takımı ilk yarı sonuna dek çok iyi yere getirdik. Baktığınızda bu benim kurduğum takım değil ama bu mazeret de değil. Takviye tabii ki şart ama transferde dedik ki önce kulübümüz, ona göre devam ettik.

İkinci yarıya şanssız başladık. Beş beraberlik aldık üst üste. Onların en az 3 tanesini kazanmamız lazımdı. Gençlerbirliği maçında penaltı kaçırdık, Göztepe maçı 5-0 6-0 olabilirdi, Konya maçında son dakikalarda gol yedik. Şanssızlık oluyor. Bazen de şans size gülüyor. Yapacak bir şeyimiz yok demek değil Bu. Oyuncu anlamında sıkıntı yaşadığım bir gerçek. Kalan 10 maçımız var, bunu en iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap