SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bırakın geleceğe gülümsesinler!

Bırakın geleceğe gülümsesinler!

24 Ekim 2017 Salı - 09:22




Trabzonspor’da alınan başarısız sonuçlar 7’den 70’e herkesi kahrederken en çok darbeyi yeni nesil çocuklar yiyor. Minik kalpler artık İstanbul kulüple





‘50. yılda şampiyonluk’ hedefiyle yola çıkan ancak ’50. yılda felakete’ doğru sürüklenen Trabzonspor’da tüm camia kurtuluş için sandığı işaret ediyor. Alınan başarısız sonuçlar nedeniyle 7’den 70’e herkesi kahreden Trabzonspor, en çok Bordo-Mavili renklerle büyüyen minik kalplere darbe vuruyor. Her yenilginin ardından büyük üzüntü yaşayan Trabzonspor’un geleceği olan çocuklar artık İstanbul takımlarına sempati duymaya başladı.

Sıradan bir takım kimliğine bürünen ve ligde en fazla mağlubiyet yaşadığı dönemi de Usta başkanlığında geride bırakan Trabzonspor’da yönetimin artık kongre kararı alarak en doğru kararı vermesi bekleniyor. Trabzonspor yönetimine çağrıda bulunan Bordo-Mavili camia ise “Yeterince çile çektirdiniz. İstikrar dediniz, vizyon dediniz. Verdiğiniz sözlerin hiçbirini tutmadınız. Bari geleceğimiz olan bu çocukların geleceğini karartmayın. Gelin sandığa gidin” çağrısında bulunuyor.

İŞTE İSTİKRAR!

Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, camianın istifaya davet ettiği kulüp başkanı Muharrem Usta döneminde arzu ettiği saha sonuçlarını alamadı. Bordo-Mavililer, 6 Aralık 2015 tarihinde göreve seçilen başkan Usta döneminde 64 lig maçına çıktı. Trabzonspor, bu karşılaşmalarda galibiyetten çok mağlubiyet yaşadı. Karadeniz ekibi, 23 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken 14 maçta berabere kaldı, 27 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap