SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burak kendini kulübün üstünde görüyor!

Burak kendini kulübün üstünde görüyor!

06 Kasım 2018 Salı - 12:07




“Burak Trabzonspor’da Burak oldu. Ama bunu unutmuş görünüyor. Son yaptığı affedilemez. Yaptığı tamamen kulübe ve arkadaşlarına saygısızlık.”





Burak saygısızlık yaptı

OSMAN ÖZKÖYLÜ

“YAPTIĞI hoş ve doğru değil. Hiçbir oyuncunun taraftar ve hocasına bu saygısızlığı yapma hakkı yok. Kararı hoca verecektir. Dışarıdan da çok çirkin bir görüntüye neden oldu. Burak da sinirsel yapısından dolayı bu hareketleri yaptı. O da hatasını anlamıştır. Özür diler ve olay tatlıya bağlanır.”

Kendini dışlatırsın

ALİ KEMAL YAZICI


“Kulübün üzerinde kimse olamaz ve olmamıştır. Yaptığı hareketler yanlıştır. Çoğu futbolcuda da bu var. Ne olursan ol, taraftara ve kulübüne el kol hareketi yapıyorsan, kendini dışlatmış olursun. Yönetimin sıkıntıları başından aşmış. Burak’ın yaptığı orada kalacaktır. Ama ilerleyen zaman için Burak konusunda karar verecektir. Yarınlar için önlemleri alacaksın.”

Cezalandırılması gerek

İSKENDER GÜNEN

“BURAK’I Burak yapan Trabzonspor’dur. Geldiği günden bu güne kadar ise yaptığı her türlü olumsuzluk ne yazık ki Trabzonspor tarafından cezalandırılmadı ve kendisini hep bu kulübün üstünde görme yanlışı içerisinde oldu. Bir an önce bu duruma çare bulunmalı.”

Anlamsız hareketler


UĞUR MELEKE

“TRABZONSPOR’DA tablo olumluya dönmüşken, Sosa belki de kariyerinin en sorumlu oyunlarından birini oynarken sanırım en önemli endişe Burak’ın anlamsız hareketleri. 70’te oyundan çıkarken yaptıkları, önceliğinin takım mı, yoksa kendisi mi olduğu konusunda tereddüde düşürüyor doğrusu.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap