SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Büyük bir tehlike direkten döndü! İhsan hoca 1 yıl kulüp 100 bin TL cezadan kurtuldu

Büyük bir tehlike direkten döndü! İhsan hoca 1 yıl kulüp 100 bin TL cezadan kurtuldu

06 Kasım 2020 Cuma - 14:03




Trabzonlu avukat Dursun Küçük 31 Ekim tarihinde sosyal medya hesabından bordo-mavili kulüple ilgili çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Küçük paylaşımında, Trabzonspor’un yeni teknik sorumlusu İhsan Gündüz Derelioğlu’nun TFF talimatlarına göre hocalık yapamayacağını duyurdu.





Bunu belgelerle açıklayan Dursun Küçük, “Ben üstüme düşeni yapıp uyarayım, TFF kayıtlarına göre Derelioğlu tescilli değil. Bu durum başımızı ağrıtır. İhsan hoca 1 yılla kadar ceza, kulüp ise 100 bin TL’lik para cezası ödemek zorunda kalır” dedi.



Avukat Dursun Küçük’ün uyarıları karşılık buldu. Trabzonspor yönetimi ‘Gençlik Gelişim Sorumlusu’ olarak sözleşmesini bulunan İhsan Gündüz Derelioğlu’na 4 Kasım tarihinde yeni bir kontrat yaptı. 59 yaşındaki Derelioğlu böylece 31 Mayıs 2021 yılına kadar Trabzonspor’un yeni teknik sorumlusu oldu.


 
KULÜP GENEL MÜDÜRÜ SİNAN ZENGİN: ‘DURSUN BEY’E TEŞEKKÜR EDERİZ TALİMATLARA EN AZ ONUN KADAR HAKİMİZ

TRABZONSPOR Kulübü Genel Müdürü Sinan Zengin, yeni teknik sorumlu İhsan Gündüz Derelioğlu’nun sözleşmesiyle ilgili Karadeniz’e konuştu. Trabzonlu avukat Dursun Küçük’ün yaptığı uyarılar için teşekkür eden Sinan Zengin, “Talimatlara en az Dursun bey kadar hakim olduğumuzu düşünüyorum. Dolasıyla talimatlara uygun olarak gerekli planlamaların yapıldığını söyleyebilirim. Rahat olsun Dursun bey” ifadelerini kullandı. Sinan Zengin, “Alanyaspor maçına İhsan hoca ile mi çıkılacak?” sorumuza ise şu yanıtı verdi: Ş uan belli değil ama. Gerekirse çıkılıyor tabi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap