SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çalımbay, 'Bu hasret bitecek'

Çalımbay, 'Bu hasret bitecek'

25 Ocak 2018 Perşembe - 12:06




Rıza Çalımbay tüm planlarını 3 puan için yapıyor. Futbolcular da ezeli rakiplerini yenerek 17 maçlık hasreti bitirmek için söz birliği yaptılar.





Trabzonspor'da Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürüyor. İkinci yarıya Konyaspor beraberliği ile başlayan bordo-mavili ekipte 3 puandan başka sonuç düşünülmüyor. Teknik heyet ve oyuncular galibiyet yemini ederken, Rıza Çalımbay kadroda mini revizyon yapacak. Savunmada cezalı Hubocan'ın yerine Uğur Demirok'a görev verecek olan tecrübeli çalıştırıcının sürpriz hamlesi ise Jose Sosa olacak. Arjantinli, N'Doye'nin yerine ilk 11'de forma giyecek. Çalımbay'ın Sosa ile görüşerek bu kararını ilettiği öğrenildi.

HIRSIYLA GÖZE GiRDİ
Tecrübeli futbolcu, Konyaspor deplasmanında oyuna girdikten sonra yaptığı asist ve etkili futbolu ile göz doldurmuştu. Sosa antrenmanlarda da hırslı ve istekli tavrını sürdürünce Rıza Çalımbay'dan formayı kaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap