SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çalımbay nefes aldı!

Çalımbay nefes aldı!

26 Şubat 2018 Pazartesi - 08:50








Son haftalarda hedefteki isim olan Bordo-Mavili takımın teknik patronu, 6 hafta sonra gelen 3 puan en çok sevinen isim oldu.

Haftayı Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek kapatan Trabzonspor’da keyifler yerine geldi. Ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor beraberliği ile başlayan puan kayıplarına bu maçta alınan 3 puan ile son veren Karadeniz ekibinde yüzler nihayet güldü. Altı hafta sonra kazanan Trabzonspor’da galibiyete en çok Teknik Direktör Rıza Çalımbay sevindi.

Son haftalardaki kayıplarla hedef tahtasına koyulan Çalımbay, oyuncularını oynanan futbol ve alınan galibiyet nedeniyle kutlarken, kaçan goller nedeniyle duyduğu üzüntüyü ise dile getirdi. Deneyimli teknik adam, “Tek düşüncemiz galibiyetti. Özellikle sonradan gelen arkadaşlarımızın takıma çok faydası oldu. Mutluyuz. Artık önümüzdeki Beşiktaş maçını düşüneceğiz” diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap