SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çalımbay'dan sitem dolu sözler!

Çalımbay'dan sitem dolu sözler!

05 Şubat 2018 Pazartesi - 21:56




Süper Lig 20.hafta maçında Trabzonspor ile Göztepe golsüz berabere kaldı. Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonunda yayıncı kuruluş beIn





"Biz bugün gerçekten iyi oynadık. Oyundan kopmadık ve son dakikaya kadar gol aradık. Tabii rakip kaleci çok iyi toplar çıkardı. Takımımdan memnunum. Ligin ikinci yarısında hem Konyaspor, hem Fenerbahçe maçlarında özellikle ikinci yarılarda iyi oynamıştık ancak Göztepe maçında galibiyeti hak ettik. Şu maç en az 4-0, 5-0 bitmesi gereken bir maç ama maalesef skor bulamadık. Burak bugün oynasaydı 2-3 tane atabilirdi. Rodallega da iyi golcüdür ama bugün şanssız günündeydi. Devre arası yönetimden çok iyi bir kanat-golcü oyuncu istemiştim onu katabilseydik bize alternatif olacaktı."

'Rodallega'nın pozisyonu bana göre penaltı'

"Rodallega'nın pozisyonu bana göre penaltı. Oynanan oyun mükemmel. Uzun bir süre sonra bir maçı gol atamadan bitirdik. Telafi edeceğiz. Bugün çok iyi işler yaptık. Organize ataklar yaptık, ölü topları iyi kullandık. Geçen haftada ölü toptan gol yemiştik onu da hafta içi çalıştık. Her yerde biz vardık ama maalesef golü atamadık"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap