SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca Trabzonspor'da!

Edin Visca Trabzonspor'da!

05 Ocak 2022 Çarşamba - 14:45




Trabzonspor, Edin Visca transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu, yarın sabah 09.45 uçağıyla İstanbul'dan Trabzon'a gidecek.





Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor, ara transfer dönemine de hızlı başladı. İlk olarak Kouassi'yi kadrosuna katan Fırtına, büyük bir bomba daha patlattı ve Edin Visca'yı kadrosuna kattı.

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, Edin Visca transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu, yarın sabah 09.45 uçağıyla İstanbul'dan Trabzon'a gidecek.

BONSERVİS BEDELİ 3,5-4 MİLYON EURO ARASINDA

Medipol Başakşehir formasıyla gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Edin Visca, artık Trabzonspor forması ile Süper Lig'de mücadele edecek. Yıldız isimle 3.5 yıllık sözleşme imzalanırken bonservis bedelinin 3.5-4 milyon Euro arasında olduğu belirtildi.

ŞAMPİYONLUK HALİNDE BONUS DA ÖDENECEK

Ayrıca Edin Visca için Trabzonspor, turuncu lacivertli kulübe şampiyon olunması halinde bir bonus da ödeyecek.

BU SEZON 4 GOL 9 ASİSTLE OYNADI


Türkiye'de Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi öncesinde bir numaralı hedef haline gelen Edin Visca bu sezona oldukça formda bir giriş yaptı. Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Edin Visca rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Edin Visca bu süreçte takım arkadaşlarına 9 asist yaptı.

2011 yılında Başakşehir'e gelen Visca, 397 maçta 110 golün altına imzasını attı. Boşnak oyuncu, 1 de Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Beğendim
49
Sevdim
17
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap