SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ekstra sezon’ için planlama yapıldı

Ekstra sezon’ için planlama yapıldı

03 Nisan 2020 Cuma - 10:02




Liglerin Ağustos ayına kadar uzama ihtimalinin ortaya çıkması üzerine Trabzonspor yönetimi kolları sıvadı… sözleşme uzatma görüşmelerinde önemli yol katedilen Novak ve Sosa’ya, futbola dönmeden önce sözleşmelerini uzatma teklifi sunuldu.





İki oyuncu da koronavirüs krizi nedeniyle ortaya çıkan mali tablo yüzünden, önceki sözleşme şartları geçerliyse kabul etmeye hazır olduklarını iletti.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER İÇİN PLANLAMA YAPILDI

Bordo-mavili yönetim Joao Pereira, Da Costa, Manoel, Ndiaye, Hosseini ve Bilal içinse bazı ön kararlar almış durumda… gelecek sezon çalışılmayacak Pereira’nın sözleşmesine 3 aylık yenileme getirilecek. Bilal ve Da Costa içinde aynı operasyon yapılacak. Sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağına daha sonra karar verilecek. Ayrıca Hosseini’nin sözleşmesi opsiyon kullanılarak 1 yıl daha uzatılacak. Ndiaye’nin sözleşmesi FIFA’nın şartnamesi gereği uzayacağı için kulübü Stoke City ile bir yıllık yeni kiralama şartları görüşülecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap