SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına’ya Umut ışığı

Fırtına’ya Umut ışığı

27 Haziran 2021 Pazar - 10:58




Le Havre geri adım attı, milli sol bek için pazarlıklar hızlandı





Daha önce kapıyı 3 milyon Euro’dan açan Fransız ekibi, rakamı 2 milyon 500 bin Euro’ya çekti. Bu fiyatı yüksek bulan bordo-mavililer, “Son teklifimiz 2 milyon Euro. Kabul ederseniz, işi resmiyete dökelim” karşılığını verdi.

Forvet transferini 14 Temmuz’a bırakan Trabzonspor’da savunmanın solu için girişimler yeniden hız kazandı.

Bordo-mavili kurmaylar sol bek için düşündükleri Umut Meraş için kulübü Le Havre ile görüşmüş ancak para konusunda anlaşma sağlayamamıştı. Le Havre’nın 3 milyon Euro’luk bonservis talebine Trabzonspor, “2 milyon Euro’dan daha fazla vermeyiz” karşılığını vermiş ve transfer o noktada kilitlenmişti. Ancak Umut Meraş’ın EURO 2020’de beklentilerin altında kalması ve sakatlanması Fransız ekibinin planlarını bozdu. Gelen bilgilere göre, Le Havre Kulübü, Umut için Trabzonspor’a ‘yeniden görüşelim’ çağrısı yaptı. Bu gelişmenin ardından 2 kulüp yetkililerinin bir araya geldiği ve transferi bir kez daha masaya yatırdıkları öğrenildi. Karadeniz’in ulaştığı bilgiye göre Le Havre yetkilileri rakamı 2.5 milyon Euro’ya çekti. Bu parayı yüksek bulan bordo-mavilileri son sözü söyledi: “Son teklifimiz 2 milyon Euro. Kabul ederseniz, işi resmiyete dökelim…”

Kurmayların bu önerisi kabul görürse, 2022’ye kadar L e Havre ile sözleşmesi bulunan Umut Meraş yeni sezonda bordo-mavili formayı giyecek. Geride kalan sezon Le Havre’da 31 maça çıkan 25 yaşındaki Umut, 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Genç oyuncu, EURO 2020’de ise 2 maçta oynadı. 

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap