SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'nın yıldızı Marc Bartra göz kamaştırıyor!

Fırtına'nın yıldızı Marc Bartra göz kamaştırıyor!

22 Eylül 2022 Perşembe - 17:21




Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor yeni sezonda da şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Bu bağlamda sezon başında birçok ismi kadrosuna katan Karadeniz ekibinin en önemli takviyesi İspanyol Marc Bartra olmuştu. Yıldız futbolcunun istatistikleri ise göz dolduruyor.





Trabzonspor'un sezon başında renklerine bağladığı İspanyol stoper, ilk 7 hafta sonunda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor.

Transferiyle büyük ses getiren Bartra, Trabzonspor savunmasına da büyük katkı sağlıyor.

EN ÇOK HAVA TOPU KAZANAN STOPER

Süper Lig'de ve Avrupa'da önemli maçlar oynayan Karadeniz Fırtınası'nda Marc Bartra'nın istatistikleri dikkat çekiyor. 31 yaşındaki İspanyol stoper, Süper Lig'de 7 hafta itibariyle maç başına en çok hava topu kazanan stoper

Takvim'in haberine göre; Bartra, ligde 7 hafta itibariyle maç başına en çok top kesen (2,8) isim konumunda. İspanyol yıldız, tecrübesiyle takımına büyük katkı sağlıyor. 

9 maçta 707 dakika görev alan yıldız savunma oyuncusu takımı adına 1 gol kaydetti.
 

1.2 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

Yıldız oyuncu, Trabzonspor'un Gaziantep FK ile oynadığı lig maçının 90+8. Dakikasında attığı golle takımına 3 puan kazandırdı.

Bilindiği gibi tecrübeli oyuncu sezon başında Real Betis'ten sadece 1.2 milyon Euro'ya transfer edilmişti. Marc Bartra için şimdiye kadar 19.7 milyon Euro bonservis bedeli ödendi

Real Betis, Bartra için Dortmund'a 2018 yılında 10.5 milyon Euro verdi.

Alman ekibi Dortmund ise 2016 yılında İspanyol yıldız için kasasından 8 milyon Euro çıkardı.

 


 

 
 

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap