SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Galip Değerli; 'Bunlarda utanma arlanma yok'

Galip Değerli; 'Bunlarda utanma arlanma yok'

13 Mart 2019 Çarşamba - 10:24




Takıma 1 kuruşluk katkısı olmayan İbanez Trabzonspor’u şikayet etti, efsane Galip Değerli çıldırdı:





KARADENİZ // ÖZEL // Fırtına'ya bir darbe de Luis İbanez vurdu. Bu sezon takıma hiçbir katkısı olmayan İbanez, “480 bin Euro’luk alacağım ödenmedi” diyerek önce FIFA’ya ardından ise TFF’ye Trabzonspor’u şikayet etti. Bu durum yönetimi şok ederken camianın önemli ismi efsane oyuncu Galip Değerli, İbanez’le ilgili zehir zemberek sözler sarf etti. İşte o açıklamalar: “İBANEZ veya diğer oyuncularla bu tarz sözleşmeleri yönetimler yaptı. Bu tür yabancı oyunculara sadece kulübün tapusunu vermediler. Araştırmadan yabancıları transfer ediyorlar. Bu yabancılar ederinin üzerinde para alıyorlar.

Trabzonspor kazanmış veya yenilmiş, yabancının umurunda değil ki alacak olduğu parasını biliyor. Yabancıların hiçbirinde reaksiyona veya utanma arlanma yok ki. Ersun zamanında 5 gol yedik. Bu yenilgiden sonra takımın hocası olan Ersun futbolcularına 5 gün izin verdi. Bu kulübü kötü yönetilmesinde yöneticilerin dahli var” “BU Kulübü bu hale getirip batıranlar yanlış yönetimlerdir. 2 sene yönetip, 10 yıllık bankadan kredi çekip kulübü batırdılar. Trabzonspor kulübü sistemsiz yapı içerisinde bu sistemsiz yapı kulübü batırmıştır. Bu kulübün yanlış politikalarla yönetilmesi ile İbanez’in yaptıkları bugüne kadar yapılan yanlışların ürünüdür. Trabzonspor’a hiçbir katkısı olmayan İbanez de oturduğu yerden para alıyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap