SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Gösterin kendinizi!

Gösterin kendinizi!

13 Ekim 2017 Cuma - 09:22




Ligde son 3 haftada 7 puan kaybederek hedeften uzaklaşan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, “Sizin neler yapabileceğinizi en iyi ben biliyoru





Trabzonspor’da Teleset Mobilya Akhisarspor maçı öncesi her yol galibiyete çıkıyor. Zirve yolunda artık puan kaybı yaşamak istemeyen Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal işi sıkı tutuyor. Son 3 haftada kaybettiği 7 puan nedeniyle zirveden uzaklaşan Bordo-Mavililer, zirveye tutunma açısından bu maça büyük önem veriyor. Sık sık oyuncularıyla bir araya gelerek rakibi analiz eden Yanal, “Artık hata istemiyorum” uyarısını da yapıyor. Futbolcularına moral vermeye çalışan Yanal’ın, “Sizin neler yapabileceğinizi en iyi ben biliyorum. Bu takımı artık şaha kaldırma vakti geldi. Kaybettiklerimizi telafi edip üst sıralara doğru tırmanışa geçmeliyiz. Hata yapmamalıyız. Evimizde oynadığımız son maçta Alanyaspor karşısında kötü bir yenilgi aldık. Bu nedenle çok dikkatli olup bu kez evimizde güzel futbolumuzla sahadan üç puanla ayrılmalıyız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap